Friss hírek a LAVANID® világából

Blogunkat azért hoztuk létre, hogy hiteles forrásból származó szakmai tartalmainkkal segítsük az otthoni sebkezelést, a krónikus sebek ellátását.

LAVANID® felhasználása diabétesz láb szindróma esetén

A legújabb tudományos kutatások szerint a sebellátás alfája és omegája a megfelelő sebalap előkészítése. A kutatások azt bizonyítják, hogy a fertőzés a mikroorganizmusok és a sebgyógyulás közt szoros az összefüggés. Amikor piszkos kézzel nyúlunk egy sebhez, vagy nem megfelelően tisztítjuk ki, borítékolható a gennyesedés és a lepedékessé válás, a sebből érkező kellemetlen szagok pedig további kellemetlen következményei az elmaradt alapos sebtisztításnak. Mit tehetünk, hogy mindezeket megelőzzük, és helyesen kezeljük a diabétesz láb sebet?

Posztolás dátuma

Blogunkat azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk az otthoni sebkezelésben mind a ház körüli balesetek ügyében mind a krónikus betegek otthoni ellátását segítve és hiteles szakmai forrásokat biztosítsunk a fertőzések és az esetleges állapot romlás elkerülése végett.

Az otthoni balesetek száma évről-évre folyamatosan növekszik. Legyen szó akár konyhai, takarítási, barkácsolási, vagy éppen kertészkedés közben bekövetkező balesetekről. A statisztikák szerint a horzsolások, az égési sérülések, a vágások, csípések legtöbbször éppen a házimunkák és a kerti tevékenységek végzésekor következnek be.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!